Tips

Samengezond.nl geeft tips over verschillende themas

Samengezond.nl geeft tips over verschillende themas

Tip 18-02-2020 0:17 (2 jaar geleden) Melissa
 • Alle sectoren

Waar wil je aan werken? Stoppen met roken, stoppen met piekeren, beter slapen, meer bewegen, positief denken, mantelzorg, plannen en organiseren, etc... Met deze website en app krijg je online tips en begeleiding. Met je dagelijkse fitscore, persoonlijke weekdoelen en online coaching op het gebied van beweging, stoppen met roken, voeding, ontspanning, slaap en stress. Hoe gaat het met jou vandaag?

https://www.samengezond.nl/

Gratis scholing voor vluchtelingen in web-development / programmeren (in Engels)

Gratis scholing voor vluchtelingen in web-development / programmeren (in Engels)

Tip 07-01-2020 16:51 (3 jaar geleden) Melissa
 • ICT

< Helping new talent into the tech world > HackYourFuture is a free 7-month web development program for talented refugees and other disadvantaged groups with limited access to education and the labor market.

We teach motivated individuals who want to start a career in web development. No technical background required. Our seven-month program begins every two months.

< A curriculum in line with the job market > Our tuition-free program teaches the fundamentals of full-stack web development, with a focus on modern Javascript.

< A community of professionals > We have an amazing community of software engineers, designers, HR experts, business managers and other talented individuals. Join us!

< Our Results > We graduated over 120 people in the Netherlands and more than 200 globally. In the Netherlands, over 85% found and retained a high-quality job as a developer.

lees meer info om je aan te melden: https://www.hackyourfuture.net/program/

Vacatures voor wat oudere werkzoekenden

Tip 07-01-2020 16:43 (3 jaar geleden) Melissa
 • Alle sectoren

ErvarenJaren is specialist in het bemiddelen van oudere, ervaren arbeidskrachten. Zij benutten daarmee de schat aan kennis en ervaring van deze waardevolle groep voor werkgevers door heel Nederland.

ErvarenJaren werkt voor uiteenlopende organisaties in diverse sectoren, variërend van het schildersbedrijf om de hoek en de kleinere non-profit organisaties tot ministeries en grote multinationals.

Lees hoe het werkt en kijk naar de openstaande vacatures als receptioniste, gastvrouw/gastheer, administratie werk, techniek etc https://ervarenjaren.nl/werkzoekenden/hoe-werkt-het/#1466089966126-5fd08eb2-96ee

of bel: ErvarenJaren Utrecht T 030-245 91 91

Omscholing naar een IT-functie op HBO niveau

Omscholing naar een IT-functie op HBO niveau

Tip 06-01-2020 13:28 (3 jaar geleden) Melissa
 • ICT

Make IT Work maakt het voor hoogopgeleiden zonder specifieke IT-achtergrond mogelijk zich te laten omscholen naar een IT-functie op hbo-niveau en direct in een baan van start te gaan. Cursisten worden via een tool geselecteerd voor Make IT Work. Werkgevers en kandidaat-cursisten ontmoeten elkaar tijdens een werkgeversmarkt. Wanneer de werkgever en de kandidaat een akkoord hebben, kan de kandidaat als cursist mee doen in de omscholing tot Software Engineer, Security Specialist of Business & Data Analytics Specialist.

Lees meer info: https://www.it-omscholing.nl

Zoek jij een geschikte outfit om te solliciteren?

Zoek jij een geschikte outfit om te solliciteren?

Tip 18-11-2019 10:38 (3 jaar geleden) Chaima Masouti
 • Alle sectoren

Heb je binnenkort een sollicitatiegesprek of presentatie, twijfel je over je kleding en is nieuwe kleding voor jou te duur? Dress for Success helpt je om goed voorbereid en verzorgd voor de dag te komen op je sollicitatiegesprek en zo de kans op werk te vergroten. Wij doen dat door het aanbieden van passende kleding en helpen je met het verbeteren van je persoonlijke presentatievaardigheden. Je krijgt deskundig advies bij het vinden van een geschikte combinatie. De kleding is zowel nieuw als gebruikt en van hoge kwaliteit. Je krijgt van Dress for Success een basisoutfit en als het mogelijk en nodig is, maken wij je nieuwe look compleet met schoenen en accessoires. Lees de voorwaarde om mee te kunnen doen. https://www.dressforsuccess.nl/waar-vind-je-ons/utrecht/

verschillende gemeente regelingen makkelijk uitgelegd

verschillende gemeente regelingen makkelijk uitgelegd

Tip 06-11-2019 10:30 (3 jaar geleden) Melissa
 • Alle sectoren

Op deze site leggen ze verschillende aanbod van de gemeente makkelijk uit zonder te hoeven lezen. Hoe maak je een digiD aan, hoe vraag je een paspoort aan, alles over verzekeringen, hoe vraag je een bijstanduitkering aan?

bekijk en luister naar: https://www.uabc.nl/

Duale horeca trajecten werk en taal

Tip 13-08-2019 12:27 (3 jaar geleden) Danielle van elk
 • Horeca

Queridon taal & horeca

Queridon biedt nieuwkomers niet alleen de taal- en inburgeringslessen, maar ook praktijklessen, excursies, taalcafés, werkervaringsplek en netwerk.

Daarnaast verzorgt Queridon workshops en trainingen aan vrijwilligers en professionals op het gebied van inburgering, taal op de werkvloer, culturele communicatie en werken met anderstaligen.

DUALE TRAJECTEN WERK & TAAL Queridon werkt samen met The Colour Kitchen Zuilen en biedt op één locatie een programma aan waarbij taal, werk en opleiding samenkomen. In maximaal twee jaar volg je het praktijkgerichte inburgeringstraject én een MBO opleiding voor kok, horeca-assistent of gastheer/-vrouw.

INBURGERING & ONA Bij Queridon volg je een inburgeringstraject van minimaal drie dagdelen per week op taalniveau A1, A2 of B1. Ook kan je een ONA-cursus volgen van 64 uur, inclusief excursies en werkervaring.

Interesse? bel of mail Queridon voor een intake via 06 308 64 318 of QUERIDON@QUERIDON.NL

Steun voor Somalische migranten of vluchtelingen.

Steun voor Somalische migranten of vluchtelingen.

Tip 07-08-2019 14:36 (3 jaar geleden) Melissa
 • Alle sectoren

Sociale kaart tip: We helpen de Somalische migranten en vluchtelingen met het zoeken van de juiste weg naar de antwoorden op al hun vragen. We doen dit om te voorkomen dat de Somalische migranten en vluchtelingen van vandaag niet de probleemgroep van morgen worden.

https://www.geedlaal.com/over-ons/

Slim omgaan met minder geld

Slim omgaan met minder geld

Tip 07-08-2019 0:36 (3 jaar geleden) Melissa
 • Alle sectoren

Sociale kaart tip U-centraal organiseert regelmatig bijeenkomsten om tips te geven hoe je geld kan sparen of je het kan redden als je de bijstand hebt of weinig geld. Moeite waard. Lijkt ons!

Gratis opleiding en werk in de techniek of bouw

Tip 01-08-2019 18:31 (3 jaar geleden) Melissa
 • Architectuur
 • Bouw
 • Bouwkunde
 • Techniek

detacheringsbureau voor werk in de bouw en techniek. Zij hebben gratis electricien opleidingen en meer. (BBL) Ook interessant: voor mensen die technisch zijn of bouwkunde hebben gedaan hebben zij een gratis 6 wk. opleiding voor EPA adviseur. Je gaat langs bewoners of bedrijven om advies te geven over milieu bewuste maatregelen voor het gebouw. (auto van de zaak) Ze staan open om extra aandacht te geven aan anderstaligen.

www.onzejoost.nl