Activiteiten

HU Facility Day woensdag 14 juni 2023

HU Facility Day woensdag 14 juni 2023

Activiteit 08-05-2023 9:30 (1 maand geleden) Soledad Asselman

Een facilitaire Doe-dag Een gezellige actieve Doe dag bij de Hogeschool van Utrecht, waar diverse leveranciers van de Hogeschool van Utrecht mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt laat ervaren wat werken in de brede facilitaire branche betekent.

Van glasbewassing, schoonmaakwerkzaamheden, logistiek, gebouwbeheer tot catering; alle facetten komen aan bod. Bezoekers gaan vooral doen en kunnen zo ervaren wat goed bij ze past!

Wanneer Woensdag 14 juni vanaf 13:00 bij de Hogeschool op het Sciencepark

Voor wie? Voor alle werkzoekenden voor wie het vinden van een baan niet vanzelfsprekend is en die vrijblijvend willen komen ervaren wat facilitair werk inhoudt. Iedereen is welkom!

Vind je een van de vakgebieden en bedrijven zo leuk dat je daar graag aan de slag wil? Dan is er een op maatgemaakt opleidingstraject van 2 maanden, waarin je certificaten kunt halen met baangarantie en goede begeleiding. Vindt iemand het spannend om alleen te komen, dan is de begeleider uiteraard ook van harte welkom.

Meer informatie en aanmelden De flyer met alle gegevens volgt zo snel mogelijk! Check www.wij30.nl/HUfacilityday voor meer informatie.

We kijken er naar uit om alle werkzoekenden te begroeten!