Servicemedewerker algemene dienst bij La vie Utrecht

Vacature 23-08-2021 14:53 (4 weken geleden) chaima Masouti
  • Alle sectoren

Word je blij van andere mensen blij maken? Houd jij van blinkend schoon servies, een glanzende vloer en fris ruikend sanitair en wil je dé held van de spoelkeuken worden? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor La Vie Meeting Center zijn wij op zoek naar een flexibele Servicemedewerker Algemene Dienst.

DE ORGANISATIE EN CULTUUR Training- en vergaderlocatie La Vie Meeting Center is gevestigd in het hartje van Utrecht dichtbij het centraal station in het centrum van Utrecht. Geschikt voor alle soorten bijeenkomsten tot 180 personen en voorzien van alle denkbare faciliteiten. La Vie Meeting Center Utrecht is onlangs in een nieuw jasje gestoken en zit barstensvol nieuwe energie en inspiratie. La Vie Meeting Center Utrecht heeft maar liefst 40 zalen met oneindig veel mogelijkheden.

De medewerkers van La Vie maken dagelijks het verschil, zij stellen alles in het werk om de verwachtingen van hun gasten te overtreffen met als doel teruglustige gasten. “Dat u zich thuis voelt is ons streven. Met warmte, rust en energie. En uw bijeenkomst komt tot leven in hartje Utrecht, bij La Vie” is zelfs het refrein van ons eigen La Vie lied. Gasten noemen La Vie bijzonder vanwege het warme persoonlijke ontvangst, het meedenken en het luisteren naar de wensen van de gast. De aardigheid van de medewerkers wordt door gasten beoordeeld met een 8,7. Daar zijn we trots op! We zijn een hecht team waarin niet alleen de gast altijd centraal staat, maar waar we ook voor elkaar zorgen. Het stilstaan bij bijzondere momenten doen we graag samen.

La Vie Utrecht is onderdeel van Regardz Hospitality Group B.V. en eind 2019 erkend als “Great Place to Work”! Een Great Place to Work zijn en blijven, kan alleen met de alleraardigste medewerkers. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – gasten en collega’s – blij te maken.

DE FUNCTIE Als Servicemedewerker Algemene Dienst ben je verantwoordelijk voor het gereed maken – en verrichten van schoonmaakwerkzaamheden in algemene gasten- en bedrijfsruimtes, waaronder de toiletten en het restaurant. Je draagt dus als het ware zorg voor ons visitekaartje: schone, hygiënische en nette gasten- en bedrijfsruimtes! Voor deze functie op 0-uren basis zijn we op zoek naar iemand die hard kan werken, goed kan plannen en organiseren en oog voor detail heeft. Naast werkzaamheden “achter de schermen” kom je tijdens schoonmaakrondes ook in aanraking met gasten, een open en vriendelijke houding is hierdoor belangrijk en een goede beheersing van de Nederlandse taal is een pre.

WAT BIEDEN WIJ JOU? Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao; Een leuke job met enthousiaste, jonge collega’s en genoeg tijd om, naast hard werken, keihard met elkaar te lachen; ● Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent, elke maand een gezellige borrel en spontane spelletjesmiddagen; ● Een gratis overnachting per jaar voor jezelf, alsmede de mogelijkheid tot kortingsvouchers voor je familie en/of vrienden, geldig in Best Western Plus Airport Hotel Rotterdam of Best Western Plus Berghotel Amersfoort; ● Diverse maaltijden als het lunchbuffet of diner. Uiteraard hoort bij het sluiten ook een sluitdrankje; ● Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen (we hebben collectieve regelingen met Aevitae, Menzis en Zilveren Kruis). DE SOLLICITATIEPROCEDURE Herken jij je in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geraakt? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Solliciteren kan door jouw motivatie en cv te mailen naar Martin Kolfschoten, F&B Manager, via martin.kolfschoten@lavieutrecht.nl.

Voor vragen of meer informatie kan je altijd contact opnemen met Martin via bovenstaand e-mailadres of via telefoonnummer 030 – 234 00 88.