Bezorger bij Hartig

Vacature 23-08-2021 14:49 (4 weken geleden) chaima Masouti
  • Alle sectoren

Houd jij ervan om lekker met de radio mee te zingen terwijl je in de auto zit? Word je er blij van om mensen aan de deur te verrassen en hen een glimlach op hun gezicht te bezorgen? Vind je het ook geen probleem om af en toe bij te springen in één van onze Hartig.nl keukens? Dan zijn wij op zoek naar jou; als broodpartner van Hartig.nl zijn wij op zoek naar bezorgers!

HARTIG.NL Hartig.nl staat voor fresh coffee & best sandwiches met bijzonder brood als basis. Een uiterst gebruiksvriendelijk bestelplatform/webshop voor allerlei types ontbijt-, fruit- en lunchboxen met een landelijke dekking als ambitie. “Lunch in a BOX” is de manier waarop wij de lunch presenteren en bezorgen. Van eenpersoons lunchboxen (brood, salade of vega) voor een vergaderlunch tot een rijk gevulde lunchtafelBOX inclusief fruitBOX als dagelijkse lunch met een heel team. Wij richten ons met name op de zakelijke markt (bedrijven) en bezorgen op dit moment onze boxen in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Rotterdam, Utrecht én Zwolle. Hartig.nl is onderdeel van Regardz Hospitality Group B.V. en eind 2019 erkend als “Great Place to Work”! Een Great Place to Work zijn en blijven, kan alleen met de alleraardigste medewerkers. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – klanten en collega’s – blij te maken.

DE FUNCTIE Je reist op wisselende tijden (in veel gevallen per auto) naar onze klanten om hen op alleraardigste wijze hun bestelling te bezorgen. Wij maken van de bezorging graag een feestje en vinden het dus heel belangrijk dat dit ook jouw missie is! In voorkomende gevallen help je mee bij de (voor)bereiding van de bestellingen en – naderhand met het opruimen van de keuken. Voor de bezorging maak je gebruik van een door ons beschikbaar gestelde auto.

WAT VRAGEN WIJ? ● Je bent minimaal 18 jaar en in bezit van rijbewijs B; ● Je bent flexibel beschikbaar van maandag tot en met vrijdag, met name in de ochtend (zaterdagen en zondagen op incidentele basis); ● Je hebt een representatief – en vrolijk voorkomen en maakt makkelijk contact; ● Je wordt blij van andere mensen blij maken; ● Je bent flexibel ten aanzien van voorkomende andere werkzaamheden.

WAT BIEDEN WIJ? ● Een contract voor 7 maanden met een proeftijd van één maand; ● Een contract op oproepbasis, met een uurloon van € 10,45 bruto; ● Een heerlijke werkcultuur (genaamd Kindest Together), met een informele en collegiale werksfeer; ● Een gratis overnachting per jaar voor jezelf, alsmede de mogelijkheid tot kortingsvouchers voor je familie en/of vrienden, geldig in Best Western Plus Airport Hotel Rotterdam of Best Western Plus Berghotel Amersfoort.

GEÏNTERESSEERD? Krijg jij bij het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Deze kan je sturen naar Lynn van Leersum, HR Adviseur & Cultuurmaker, via lynn.vanleersum@regardz.com. Ben je enthousiast geraakt over deze functie én Hartig.nl, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Lynn via bovenstaand e-mailadres of via telefoonnummer 088 – 209 00 13. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Link: https://www.werkenbijregardz.nl/vacatures/hartig-bezorger/