Medewerker secretariaat

Vacature 02-02-2021 16:38 (3 weken geleden) Chaima Masouti
  • Secretarieel

Taal Doet Meer wil eraan bijdragen dat Utrechters elkaar begrijpen en verstaan. Met zo’n 1000 vrijwilligers per jaar en een netwerk van partners zorgt Taal Doet Meer ervoor dat Utrechters van elkaar leren en dat taal geen belemmering vormt om mee te doen in de samenleving.

Wij zoeken per 1 mei 2021 een medewerker secretariaat voor 16 – 20 uur per week

De medewerker secretariaat werkt binnen het secretariaatsteam en verricht diverse ondersteunende taken. Het gaat om een brede functie: het uitvoeren van voorkomende secretariële, administratieve en logistieke werkzaamheden en het ondersteunen van projecten. Binnen deze vacature ligt daarnaast de focus op ICT, online werken en facilitaire zaken.

Taken

Beantwoorden van telefoon en mailberichten, ontvangen van gasten Post verwerken en mailingen verzorgen Administratieve ondersteuning collega’s Praktische organisatie trainingen voor vrijwilligers Speciale aandachtsgebieden: ICT: beheer database, digitaal beheer (contact met externen over IT, printer, telefonie, laptops), ondersteunen online werken, hierbij fungeren als aanspreekpunt voor collega’s Facilitaire zaken: afstemming met verhuurder pand, bestellingen, voorraadbeheer, beheer abonnementen telefonie/IT. Wat vragen we?

Opleiding op MBO-niveau Kennis van Microsoft-computerprogramma’s (minimaal Word, Excel, Outlook) Digitale kennis en vaardigheden (algemeen) Dienstverlenende, klantvriendelijke, flexibele houding (een enkele keer in de avond werken) Om kunnen gaan met een diversiteit aan mensen Om kunnen gaan met hectiek. We nodigen in het bijzonder Utrechters met een migratieachtergrond van harte uit om te solliciteren

Wat bieden we?

We bieden samenwerking in een enthousiast en flexibel team met ruimte voor eigen inbreng.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een aanstelling bij Taal Doet Meer voor een jaar. Salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal werk (schaal 6). Afhankelijk van functioneren, personele bezetting en financiering kan dit mogelijk worden verlengd.

Procedure

Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief voor 15 februari 2021 te mailen naar info@taaldoetmeer.nl. Met vragen kun je terecht bij Andrea Catshoek, bureaumanager via andrea@taaldoetmeer.nl. De 1e ronde gesprekken vindt plaats op dinsdag 2 maart 2021.