Praat Nederlands met me!

Tip 06-01-2021 13:47 (5 maanden geleden) Chaima Masouti
  • Alle sectoren

Ken je dat: als jij in het Nederlands een gesprek begint, antwoorden mensen in het Engels. Zo blijft het lastig om Nederlands te oefenen en bij te houden. Nu we weinig met elkaar mogen afspreken, is het helemaal moeilijk geworden.

Conversatielessen bij NIOW

In januari starten we met Nederlandse conversatielessen. Zo helpen we je om Nederlands oefenen, samen met andere mensen die dat ook willen. Wil jij ook een praatje maken met collega’s bij de koffiemachine, even iets regelen aan de balie of een speelafspraak maken met vriendjes en vriendinnetjes van je kinderen? Meld je dan nu aan voor de nieuwe conversatielessen Nederlands van NIOW De Taal- en Tekstexperts.

Informatie over de lessen

We starten op 4 januari 2021. In 12 online bijeenkomsten (Zoom) op maandagavond van 19:30 – 20:30 uur ga je samen met andere niet-Nederlandstalige mensen oefenen. Een ervaren taalcoach begeleidt de les. Jullie praten over allerlei onderwerpen. Vertel ons ook waar jij het over wilt hebben!

Wat kost het? Je betaalt in het eerste kwartaal van 2021 de introductieprijs van € 50,00 voor 12 lessen van een uur. Daarna kost het € 100,00 per kwartaal.

Doe je mee? Meld je aan via experts@niow.nl Wij sturen je een bevestiging van je inschrijving en een factuur. Zodra we je betaling ontvangen hebben, ontvang je de ZOOM link en het wachtwoord.

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Met vriendelijke groet,

Ragnar Makkink