Alle berichten

Toezichthouder zwembad

Vacature 05-03-2019 14:36 (4 maanden geleden geleden) Hanneke
  • Alle sectoren

.342 per maand Deeltijd Beschik jij over een geldig EHBO diploma en een geldig certificaat voor Zwemmend Redden? Heb jij al ervaring als toezichthouder bij een zwembad? Dan hebben wij een hele leuke baan voor jou als toezichthouder bij verschillende zwembaden in Utrecht! Deze functie kan zowel voor tijdelijk dienstverband als voor langere duur zijn. Jouw taken bestaan uit: Openen en afsluiten van het complex cq zwembad; Actief toezicht houden volgens de richtlijnen van het toezichtplan; Zorg dragen voor de handhaving van de orde binnen en buiten het complex; Toe zien op de waterkwaliteit en hygiëne binnen het zwembad; Als gastheer/gastvrouw informatie verstrekken aan bezoekers; Algemene telefonische vragen beantwoorden en door verbinden bij meer inhoudelijke vragen; Licht administratieve werkzaamheden voor locatiemanagers, projectmanager en hoofd zwembaden verrichten; Controleren op juist gebruik zwem- en bijbehorende kleedruimten, e.d; Controleren op juist gebruik les- en spelmaterialen; Signaleren overtredingen en het gebruik van zwem- en bijbehorende kleedruimten, e.d; Verrichten en controleren schoonmaakwerkzaamheden; Toezien op hygiëne; Verrichten kleine reparaties en verhelpen kleine storingen.

Minimaal VMBO/MBO werk- en denkniveau; Een geldig EHBO (BHV) diploma; Kennis en ervaring met de werkzaamheden; Zwemdiploma A en B. Compententies: Resultaatgericht werken; Kwaliteit- en klantgericht werken; Integraal werken; Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid; Plannen en organiseren; Samenwerken; Flexibel. Let op: voldoe je niet aan bovenstaande eisen? Dan kom je helaas niet in aanmerking voor deze functie.

Wij zijn voor diverse zwembaden in de stad Utrecht opzoek naar toezichthouders, zowel tijdelijk als vast, zowel parttime als fulltime! Wat bieden wij jou? Een marktconform salaris Reiskostenregeling 8% vakantietoeslag Prettige werksfeer Een leuk en hecht team Verschillende werk locaties