Alle berichten

Fulltime werktuigkundige gezocht door Eneco (31-05-2018) in Utrecht

Vacature 04-06-2018 11:26 (1 jaar geleden geleden) Hanneke
  • Energiesector

Vacatureomschrijving

Werktuigkundige

Laat je hart sneller kloppen door duurzaamheid, innovatie en techniek samen te brengen.

Wat ga je doen? Voor de inwoners van Utrecht en Nieuwegein maak jij écht het verschil. Als werktuigkundige bij Eneco zorg jij er namelijk voor dat er altijd voldoende elektriciteit en warmte wordt geproduceerd voor deze steden. Dat dat ook nog op een unieke, duurzame wijze gebeurt maakt deze baan extra aantrekkelijk. Je werkt vanaf eind 2018 met de eerste biomassagestookte warmteproductie-installatie in Utrecht, dus deze vacature is voor jou echt een schot in de roos. Je houdt van afwisseling en dat komt goed uit: een storing komt natuurlijk nooit gepland, en je moet direct schakelen en acteren. Je werkt als werktuigkundige veel zelfstandig, maar kunt als het nodig is altijd bouwen op je collega’s (44 fte) die net zo gek van techniek zijn als jij.

Je bent verantwoordelijk voor Zo'n perfecte staat van onze installatie, dat wij altijd kunnen voldoen aan de vraag. De veiligheid van je collega’s. Je monitort de veiligheid van de installatie, het proces, vergunningen en werkwijze én bent bhv’er. Laden en lossen van chemicaliën, brand- en reststoffen. De bij regulier en grootschalig onderhoud horende administratie. Instructies en procedures opstellen en optimaliseren.

We belonen je hiervoor met een bruto jaarsalaris van maximaal 45.000 inclusief 8% vakantiegeld bij een fulltime jaarcontract, afhankelijk van ervaring en geschiktheid. Eneco biedt hiernaast een OV vrij reizen abonnement, 20 vakantiedagen en een flexbudget van ruim 14% die je vrij kunt besteden; bijvoorbeeld voor het bijkopen van extra vrije dagen.

Wat breng je mee? Je bent initiatiefrijk en doelgericht. Eneco is net zo dynamisch als jij: even innovatief en vol doorgroeipotentie. Je bent flexibel, stressbestendig en past met je gevoel voor humor perfect in het team. Verder heb je: Een mbo-4-diploma, liefst AOT. Werkervaring in de energiesector en het REWIC-certificaat behaald. Prima digitale vaardigheden, bekendheid met SAP én een rijbewijs B op zak. Een gezonde kritische blik en analytisch denkvermogen. Een prettige collegiale werkstijl.

Waar ga je werken? Werken bij Eneco betekent werken bij een duurzaam bedrijf. Je gaat in Utrecht aan de slag bij de afdeling Productie binnen Eneco Warmteproductie, waar elektriciteit en warmte worden opgewekt. Het team (44 fte) waarin je terechtkomt is onderdeel van Eneco Generation & Storage. Hier wordt in een collegiale sfeer gewerkt aan het beheer en onderhoud van installaties voor de productie van duurzame energie. En aan het realiseren van zon-, wind- en biomassa-assetprojecten in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

We werken volgens onze cultuurwaarden: Klant Centraal, Samen en Vertrouwen & Verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in een prettige, informele werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap. In een snel veranderend energielandschap geef je samen met je team vorm aan de energietransitie. Een pittige klus, met uitdagende maar haalbare targets. We belonen je hiervoor met onze goede en moderne arbeidsvoorwaarden die je voor een deel zelf kunt samenstellen.

Op dit moment werken we in een vijfploegenrooster. Dit jaar start een pilot met zelfroosteren. Je onregelmatigheidstoeslag zal hierdoor wat lager worden, maar de flexibiliteit ervan helpt je ook om je werk-privébalans nog verder te optimaliseren.

Interesse? Wil je meer weten over deze vacature bij Eneco? Raymond Hofman, onze Manager Productie beantwoordt met plezier jouw vragen via 0614188735. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure bel je met onze Recruiter, Patricia van Duijvenvoorde via +31 (0)6 – 31643611.

Meteen solliciteren? Dat kan natuurlijk ook, via ons recruitmentsysteem. Klik op de onderstaande button en stuur je cv met motivatie. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.