Nieuw bericht

De Broekriem - events

Nieuws/Activiteit 07-12-2018 11:59 (1 week geleden geleden) Andrea

DeBroekriem is een platform voor werkzoekenden. Ben je net afgestudeerd of in-between-jobs en op zoek naar een vaste baan? Verbeter je sollicitatieskills, vergroot je netwerk en ontmoet nieuwe mensen via DeBroekriem. Kijk snel in de agenda en laat je inspireren bij één van de vele events.

Op de volgende pagina kan je kijken voor de events / workshops, etc.

https://www.debroekriem.nl/events/

Event agenda - DeBroekriem
Verbeter je sollicitatieskills en vergroot je netwerk. Meld je eenvoudig aan voor events bij jou in de buurt.

21 november 2018 is Nationale Werkbezoek Dag. Doe mee en nodig elkaar uit!

Nieuws/Activiteit 20-11-2018 9:11 (3 weken geleden geleden) Ivelina
  • Alle sectoren

21 november 2018 is Nationale Werkbezoek Dag. Doe mee en nodig elkaar uit!

Werknemers van bedrijven en publieke organisaties nodigen woensdag 21/11 werkzoekenden uit voor een bedrijfsbezoek of netwerkgesprek. Werkzoekenden kunnen op hun beurt aangeven wie ze graag bezoeken voor een bedrijfsbezoek of netwerkgesprek. Je kunt dit via deze website bekend maken of op social media via #Werkbezoekdag of @werkbezoekdag.

https://werkbezoekdag.nl/bedrijven/

Bedrijven |
Bedrijven openen op 21 november 2018 de deuren tijdens de Nationale Werkbezoekdag 2018. Ben jij een werkgever en ben je op zoek naar talent?

Scoor je talent - banen en ontmoetingsmarkt- 27 november 2018

Nieuws/Activiteit 29-10-2018 12:14 (1 maand geleden geleden) Andrea

Positief, prikkelend en met focus op talent. Dat is de kern van onze jaarlijkse banen- en ontmoetingsmarkt ‘Scoor je talent’. Ook dit jaar brengen wij u weer graag in contact met talenten die zich niet laten beperken door hun arbeidsbeperking. ‘Scoor je talent’ wordt georganiseerd door ‘Alleen Talent Telt’ van de arbeidsmarktregio Utrecht-Midden.

Tijdens dit unieke event op dinsdag 27 november in het FC Utrecht stadion Galgenwaard krijgt u de gelegenheid om direct en laagdrempelig kennis te maken met werkzoekenden die wat extra steun nodig hebben. Wilt u invulling geven aan de banenafspraak of heeft u vacatures voor een reguliere baan of stage? Dan is dit een mooie kans om toekomstige medewerkers met talent te ontmoeten.

Wat kunt u tijdens dit evenement verwachten?

  • Direct contact met werkzoekenden met een arbeidsbeperking
  • Ontmoetingen met leerlingen van de PRO/VSO en praktijkscholen
  • Tips voor ondersteuning als u werkzoekenden met een beperking een kans wilt geven
  • Ontmoetingen met ondernemers, scholen voor speciaal onderwijs, jongeren en intermediairs
  • Informatie over aantrekkelijke (compensatie)regelingen
  • Hulp of advies van arbeidsdeskundigen, arbeidsanalisten en onze adviseurs werkgeversdiensten.
  • Ook zijn er jobcarvers aanwezig. Zij helpen u met het creëren van banen voor mensen met een arbeidsbeperking

Netwerkborrel Ook is er die dag een netwerkborrel. Hier kunt u netwerken en ervaringen uitwisselen met collega-ondernemers. Ook is het WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Aanmelden Meld u aan via: sila.basropansingh@uwv.nl Wij kijken er naar uit om u op dinsdag 27 november te ontmoeten!

Evenement: Banen- en ontmoetingsmarkt ‘Scoor je talent’ Startdatum: Dinsdag 27 november 2018 Organisator: UWV Locatie: FC Utrecht-stadion Galgenwaard Plaats: Utrecht Toegang: Gratis Contact: sila.basropansingh@uwv.nl

Dinsdag 5 juni banenmarkt UW - Werkgeversservicepunt Niels Bohrweg Utrecht

Nieuws/Activiteit 31-05-2018 19:40 (6 maanden geleden geleden) Hanneke
  • Logistiek
  • Schoonmaak

https://www.uw.nl/nieuws/nieuws/450-2018-werving-medewerkers

Banen in groen, schoonmaak en logistiek tijdens banenmarkt op 5 juni bij UW Op zoek naar werk in schoonmaak, logistiek of groenvoorziening? Op 5 juni organiseert UW in samenwerking met het WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden een banenmarkt voor mensen die onder de Participatiewet of de Wajong vallen.

Op de banenmarkt kun je kennismaken met ongeveer 15 werkgevers die op zoek zijn naar medewerkers. De banenmarkt wordt gehouden op de UW-locatie Niels Bohrweg 121, 3542 CA Utrecht.

Banen bij UW Ook UW is op zoek naar medewerkers. Wij hebben vooral banen in het buitenonderhoud (onderhoud groenvoorziening en openbare ruimte) en in de schoonmaak. Je kunt op onze website meer lezen over deze banen. Je hoeft overigens niet per se in de gemeente Utrecht te wonen om voor een baan bij UW in aanmerking te komen.

Aanmelden voor de banenmarkt Wil je op 5 juni naar de banenmarkt komen? Stuur dan een e-mail naar Matthijs van der Stroom via m.stroom@uw.nl. Daarna krijg je bericht op welk tijdstip je kunt komen.

Kun je niet naar de banenmarkt komen, maar heb je wel belangstelling voor een baan? Neem dan contact op met Saskia van der Bas via 030-2391500 of s.bas@uw.nl.

Dag van het geld

Dag van het geld

Nieuws/Activiteit 07-03-2018 10:44 (9 maanden geleden geleden) Andrea

Inloop en workshops rondom geld en inkomen

10 dec 2017 Workshop voor anderstaligen over arbeidsverwachting

10 dec 2017 Workshop voor anderstaligen over arbeidsverwachting

Nieuws/Activiteit 11-09-2017 9:21 (1 jaar geleden geleden)

Wellicht hebben jullie het al van Inclusive Works ontvangen, maar liever dubbel dan niet! Volgens mij is dit een mooi aanbod voor de deelnemers van Eigen Kracht.

Inclusive Works organiseert ism met Queridon en Gemeente Utrecht een workshop over arbeidsverwachtingen.

Op 10 december is de eerste workshop bij Queridon, en gaat in op verwachtingen, wat moet je doen om aan een baan te komen, hoe verhoud ik mij tot de werkgever, welke verwachtingen heb ik, welke heeft de ander, welke ongeschreven wetten zijn er, etc. Het taalniveau is vanaf A2 (spreken en luisteren).

De deelnemers van deze workshop worden uitgenodigd voor een vervolgbijeenkomst in het stadskantoor, waarbij ze in gesprek gaan met (potentiële) werkgevers. Volgens mij een erg zinvol en mooi programma, en zer is ook nog eens een gratis lunch! ;-)

De eerste bijeenkomst is bij Queridon. Adres: Saffierlaan 10 3523 RC Utrecht Datum en tijd: 10 december 2017, 11.30 tot 14.00 uur

Meld je aan bij dirkje@taaldoetmeer.nl